Director societate din Botoșani: În 2016, am fost la un pas să închidem fabrica. Anul trecut am dezvoltat o cifră de afaceri de 2 milioane euro, anul acesta vom depăși 4 milioane euro

muncitori Mecanex BotosaniO societate din Botoșani era în urmă cu doi ani aproape de faliment, iar acum merge pe profit și are comenzi cu toate județele din țară. Este vorba de societatea Mecanex, singurul producător de pompe industriale din țară. Potrivit directorului societății, Ciprian Bidașcă, anul trecut firma a avut o cifră de afaceri de 2 milioane euro, iar anul acesta va depăși 4 milioane euro.

like facebookAm trecut printr-o perioadă foarte complicată, în 2016, când am făcut o pompă. Am fost la un pas să închidem fabrica, am făcut credit de 1,6 milioane lei ca să dăm salarii la oameni, să susținem. suntem singura fabrică de pompe din România. Noi furnizăm soluții și servicii, echipamente în toată țară. Botoșaniul este cel mai mic client al nostru. Activăm foarte mult în Galați, Brăila, Ialomița, Craiova. Mecanex activează în toată țara, iar sursa cea mai mare de venit nu este din Botoșani, ci din restul țării. Dacă anul trecut am dezvoltat o cifră de afaceri de 2 milioane euro, anul acesta vom depăși 4 milioane euro”, a spus Bidașcă.

ciprian bidasca director mecanexOmul de afaceri a menționat că în societate sunt doar trei angajați cu salariul minim pe economie, restul angajațiulor având salarii mult mai mari.

One thought on “Director societate din Botoșani: În 2016, am fost la un pas să închidem fabrica. Anul trecut am dezvoltat o cifră de afaceri de 2 milioane euro, anul acesta vom depăși 4 milioane euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *