Mandatul managerului Spitalului Județean expiră. Ce decizie s-a luat

corneliu mihaiMandatul managerului Spitalului Județean, Corneliu Mihai, expiră luna aceasta, iar reprezentanții Consiliului Județean au decis să îl prelungească. Potrivit reprezentanților CJ, mandatul lui Mihai va fi prelungit cu trei luni, după care postul va fi scos la concurs în luna iulie.

Costică Macaleți, președintele CJ, se declară mulțumit de activitatea actualului manager.

like facebook, stiri, botosaniSe dă un interimat de trei luni, conform regulilor, după care va fi organizat concurs. Faptul că a ținut în echilibru spitalul, este un lucru foarte bun. Mi-aș dori ca viitorul manager, dacă nu este el sau altcineva, să facă același lucru, să țină în echilibru Spitalul Județean, ceea ce este un mare lucru”, a menționat Macaleți.

Și postul de director medical, asigurat în prezent pe bază de interimat, va fi scos la concurs.


4 thoughts on “Mandatul managerului Spitalului Județean expiră. Ce decizie s-a luat

  1. A fost si este cel mai bun manager de pana acum. Are multe proiecte realizate, a adus spitalul pe profit si mai mult decat atat este OM.

  2. Stati linistiti. Este posibil ca un asistent medical de igiena care lingea clantele la usi pentru a descoperi microbi sa intre la rupere. Partidul are nevoie de bani pentru campaniile electorale care urmeaza. Ar fi pacat ca actualul manager sa plece. Dar mai pacat este ca nu spune ce proiecte deruleaza, ce investitii face, cum a adus pe linia de plutire un mastodont care tragea sa moara. Se vor lauda altii care vin dupa el cu realizarile probabil ale celui mai bun director avut vreodata de Spitalul Botosani. Chiar ar fi pacat. Dar asta-i tara in care traim. Discutam dupa ce-i pune piedica asistentul de igiena.Jocurile se pare ca sunt deja facute. Il aleg acum pe succesor dupa cat este dispus sa contribuie. Deh ! Metehne romanesti ! Stilul il recunoasteti – pesedemuist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com