Problema maşinilor parcate în zona Poligonului ACR, reluată. Instructor auto: Au început să reapară

amenzi pentru masini parcate ilegal, stiri, botosaniProblema șoferilor care parchează mașinile pe strada Pacea,  în zona Poligonului ACR, reluată în Comisia de Siguranță Rutieră. Un instructor auto a cerut ca în zonă să fie montate definitiv niște plăcuțe pe care să se scrie ”Doar cu excepția școlilor de șoferi”. Instructorii auto acuză faptul că în zonă au reapărut mașinile care staționează și pe timpul zile în zonă interzisă și că acel regulament care prevede ridicarea mașinilor parcate ilegal întârzie să fie pus în aplicare.

like facebook, stiri, botosaniA fost o ședință la Prefectură în care s-a înțeles să nu mai parcheze nimeni acolo, dar au început să reapară acele mașini. Câțiva instructori auto au pus bani mână de la mână și au pus câteva tăblițe în care s-a scris doar cu excepția școlilor de șoferi. A venit primăria sau altcineva și le-a dat jos. Nu se poate găsi o soluție să punem acele plăcuțe legal înapoi, ca să știe și conducătorul auto simplu unde se poate parca”, a spus un instructor auto.

Reprezentantul Poliției Rutiere Botoșani, Victor Ciubotaru, a răspuns că indicatoarele respective trebuie instalate doar cu avizul Poliției Rutiere, menționând totodată că se vor relua controalele la Poligonul ACR.

În momentul în care ați instalat acele indicatoare, trebuia să știți că vă trebuie un aviz de la Poliția Rutieră. Acolo exista și un program. După ora 16.00, acea restricție de oprire interzisă funcționează. Oricine poate să meargă în poligonul acela, se aduc acolo la sport în principal. Au apărut din nou acele mașini, într-adevăr. Sunt și mașini școala până pe trecerea de pietoni. Au mai fost dintre dvs sancționați, dar se pare că efectul coercitiv nu este chiar atât de mult luat în calcul de o parte din dvs”, a spus Ciubotaru.

One thought on “Problema maşinilor parcate în zona Poligonului ACR, reluată. Instructor auto: Au început să reapară

  1. Istructorii de la scolile de soferi platesc taxe si impozite in plus pentru respectiva strada ? Ceva de genul 500lei/luna pt. folosirea abuziva a locurilor de parcare,mai ale ca ei sunt privati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *