Doi cunoscuți ofițeri din Botoșani s-au înscris pentru funcția de șef al Serviciului Poliției Rutiere

politia rutiera, stiri, botosaniDoi cunoscuți ofițeri din Botoșani s-au înscris pentru funcția de șef al Serviciului Poliției Rutiere, care a fost scoasă la concurs. Inspectoratul Județean de Poliție a validat dosarele de candidatură depuse de actualul șef interimar al Poliției Rutiere, comisarul șef Teodor Orhei, dar și a fostului șef interimar al Poliției orașului Săveni, comisarul Eduard Iacob, care, la rândul său, lucrează în cadrul SPR.

Cei doi ofițeri se bat pe funcția lăsată liberă prin pensionarea comisarului șef Mihai Ghiorghi.

Potrivit condițiilor de participare, la concurs s-au putut înscrie doar ofiţeri de poliţie cu gradul minim de subinspector.

like facebook, stiri, botosaniCandidații au trebuit să fie declaraţi „apt medical” şi „apt” la testarea psihologică pentru promovarea în funcţii de conducere, să nu fie cercetaţi disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fie  puşi la dispoziţie în condiţiile Legii nr.360/2002 privind Statutul poliţistului sau faţă de care să nu fi fost pusă în mişcare acţiunea penală.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, aceștia trebuiau să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu; să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; să aibă 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs; să dețină/să obțină autorizaţie de acces la informaţii clasificate pentru clasa secret de stat, nivel de secretizare – „secret”.

Concursul va avea loc la data de 3 iulie 2018, începând cu ora 11.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, iar proba de  concurs va consta în susținerea unui  interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio şi/sau video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com