Cea mai „stângace” cerere în căsătorie. Cum a fost cerută de soție o tânără celebră din Botoșani

cristina ciobanasuO tânără celebră originară din județul Botoșani a avut parte de o cerere în căsătorie extrem de…stângace. Este vorba despre actrița și cântăreața Cristina Ciobănașu, din comuna Vorona, dar care locuiește în prezent în București, care a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Vlad Gherman, într-un mod…inedit.

Cei doi au mărturisit că urmează să devină soț și soție, însă cererea a fost puțin complicată pentru Vlad care, deși a pregătit o surpriză frumoasă pentru iubita lui, lucrurile nu au decurs conform planurilor, potrivit Click.ro.

like facebook, stiri, botosaniVlad și Cristina au fost un cuplu chiar și în serialul care i-a făcut cunoscuți și în care și-au făcut debutul în lumea cinematografiei românești. După finalizarea filmărilor pentru serialul «Pariu cu viața», ei au format o trupă care se numea ONE. Cei doi au mai avut diverse proiecte tv la Happy Channel, iar de curând au primit roluri importante în serialul «Fructul oprit».

Vlad Gherman a povestit totul despre momentul în care el a cerut-o de soție pe Cristina. A întâmpinat multe probleme, însă nu este supărat că nu a ieșit conform planurilor deoarece acum au mai multe amintiri din acel moment.

“Primea telefoane şi fix în momentul cu pricina ea vorbea la telefon, venise şi chelnerul cu tortul, începuse piesa, Cris nicio treabă. Eu îi făceam semn să închidă, chelnerul îmi făcea semn că se stinge lumânarea pe tort. Până la urmă a închis, s-a uitat la tort, eu m-am pus în genunchi, am deschis cutia pe invers, nu am găsit din prima inelul. Pe tort (n.r. era greşită traducerea) scria Fericeşte-mă în loc de Căsătoreşte-te cu mine. Au fost tot felul de stângăcii. Cred că dacă totul era ca la carte poate nu ar fi fost atât de spectaculos. Dar aşa avem ce povesti de fiecare dată”, a  povestit Vad Gherman despre cererea în căsătorie la “Totul pentru dragoste”.

Cristina a mărturisit că Vlad a cerut-o de soție la vărsta de 18 ani, deși ei vorbiseră despre acest lucru în urmă cu un an.

La 18 ani m-a cerut în căsătorie. A fost un moment foarte frumos, nu mă aşteptam, deşi pe la 16 ani şi un an jumate de relaţie mi-a spus că la 18 ani o să mă ceară de soţie. Mi s-a părut foarte ropmantc, dar am uitat între timp, până să mă ceară”, a  mărturisit Cristina Ciobănaşu despre moementul în care Vlad a cerut-o de soție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com