Viceprimar al municipiului Botoșani: Pe viitor va trebui să acordăm o atenție mai mare pentru calibrarea rețelelor de ape pluviale

inundatii Botosani, stiri, (2)Inundațiile care s-au produs în mai multe zone ale municipiului Botoșani i-a pus în alertă pe reprezentanții Primăriei Botoșani. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că pe viitor va trebui să se acorde o atenție mai mare pentru calibrarea rețelelor de ape pluviale, astfel încât să existe congestie în trafic.

El a spus că joi seară au existat și tensiuni între conducătorii auto blocați în trafic din cauza apelor, fiind nevoie și de intervenția jandarmilor.

like facebook, suceava, news, stiriÎn unele intersecții în zonele joase ale orașului s-a acumulat apă din cauza debitului extraordinar de mare care a fost în acest interval scurt de timp. Pe zona Pacea ocolitor am avut o situație cu totul și cu totul deosebită, la CET, Octav Onicescu. Pe viitor va trebui să acordăm o atenție mai mare pentru calibrarea rețelelor de ape pluviale să nu mai avem astfel de congestii în trafic, pentru că s-au oprit și mașinile și au intervenit și jandarmii pentru a preîntâmpina unele tensiuni care au apărut între conducătorii auto. Iar situația deosebită a fost demonstrată de o zonă care până acum nu a mai fost inundată. Este vorba de zona de la Stadionul municipal, unde rețelele de canalizare au fost colmatate și debitul foarte mare de apă nu a putut fi preluat într-un interval scurt de timp. Au mai fost o serie de guri de canal care au fost aruncate de pe Calea Națională, dar împreună cu Poliția localîă am semnalizat și am anunțat Nova Apaserv”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani.

În urma ploii torențiale mai mulți copaci au fost rupți, iar cabluri de comunicații au căzut pe Bulevardul Mihai Eminescu și Octav Băncilă.

 

 

One thought on “Viceprimar al municipiului Botoșani: Pe viitor va trebui să acordăm o atenție mai mare pentru calibrarea rețelelor de ape pluviale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *