VIDEO! Pietonalul Unirii a fost inundat. Apa curgea șiroaie printre mesele teraselor

inundatie uniriiPietonalul Unirii a fost inundat din cauza ploilor torențiale. Angajații restaurantului La Strada au filmat cum apa curgea șiroaie printre mesele de la terasa amenajată.

„Datorita nr. limitat de barci disponibile va anuntam ca am oprit momentan livrarile la domiciliu! Ne cerem scuze de neplacerile create!”, a fost mesajul transmis vineri pe pagina de Facebook a restaurantului.

Meteorologii au emis, vineri, o alertă Cod Portocaliu pentru județul Botoșani. Potrivit acestora, codul este valabil în perioada 29 iunie, ora 15 – 30, iunie ora 06.

În jumătatea de nord a Moldovei, zona Carpaților Orientali, local în Maramureș și în sud-estul Transilvaniei temporar va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40…50 l/mp și pe arii restrânse 60…70 l/mp.

like facebook, suceava, news, stiriManifestări ale instabilității atmosferice vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp.

3 thoughts on “VIDEO! Pietonalul Unirii a fost inundat. Apa curgea șiroaie printre mesele teraselor

  1. Priviti cum apa distruge proprietatile saracilor oameni 🙁 . Terasa si scaunele vor fi distruse dupa ce se infiltreaza apa in lemn. Asta este cea mai mica problema din pacate, insa strazile se vor distruge la fel din cauza apei.

    1. Si ce vrei ? Vino si lupta-te tu cu furtuna . Vai saracii oameni puturosi . Vezi ca toarna afara sta in coada de matura si se uita . Marsh si baga alea la dos ca nu-ti cade mana . Oameni prosti si puturosi . Masoara apa cu matura prostu.

  2. La cea mai mica ploaie nu se poate circula pe o jumatate din pietonal, cea dinspre biserica. Pietonalul nu are nici un sistem de preluare a apei, asa ca nu mai dati vina pe ploaia torentiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *