Apel al senatorului Doina Federovici către primăriile din județ afectate de inundații

inundatii, stiri, intersectie, strada pacea, botosani (3)Senatorul PSD, Doina Federovici, a făcut, vineri, un apel către primarii din județ și comitetele locale pentru situații de urgență să întocmească cât mai repede situațiile cu pagubele suferite în urma ploii torențiale de joi, pentru a fi transmise Guvernului în vederea alocării de fonduri. Potrivit unei situații prezentate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, după potopul de joi 17 unități administrativ-teritoriale au fost afectate de inundații.

like facebook, stiri, botosaniSunt pagube constatate în ședința de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și este firesc și corect să venim în sprijinul acestor UAT-uri. Personal am luat legătura cu domnii primari și mi-au spus care este situația, de aceea așteptăm ca în cel mai scurt timp, dacă se poate în termen de 48 de ore, să fie întocmite aceste situații, astfel încât Guvernul să aibă o oglindă perfectă a ceea ce s-a întâmplat ca să putem să intervenim cu fondurile necesare”, a declarat Doina Federovici.

 

3 thoughts on “Apel al senatorului Doina Federovici către primăriile din județ afectate de inundații

  1. Lăudabilă inițiativa, dar va atragem atenția că a mai fost o comisie de acest gen care a stabilit valoarea pagubelor cauzate de grindina din aprilie. Doar calcule atât. Ce sa mai credem? Mai bine nu mai alergați funcționării de la instituțiile evaluatoare.

  2. Pot cere despăgubiri și primăriile PNL ? Ori numai cele de la partidul ,, celor drepți” (PSD). Întreb, pentru că de obicei suntem săriți la astfel de necazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *