24 de accidente rutiere produse de șoferii începători, în primele șase luni ale acestui an

andrei barbacaru marian ciornea daniela lozneanu24 de accidente rutiere soldate cu victime omenește au fost produse, în primele șase luni ale anului în curs, de conducători auto care au o vechime mai mică de un, a anunțat, vineri, în cadrul Comisiei de Siguranță Rutieră subcomisar Andrei Barbacaru, de la Poliția Rutieră Botoșani. Acesta spus că în aceeași perioadă au fost înregistrate și 14 cazuri penale în rândul șoferilor începători.

like facebook, stiri, botosaniPrincipalele cauze ale accidentelor rutiere produse pe raza județului Botoșani sunt, în continuare, viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum, indisciplina pietonală, iar o a treia cauză este constituită de abaterile săvârșite de conducători auto referitoare la prioritatea dată pietonilor angajați în traversarea străzilor. La nivelul județului Botoșani înregistrăm per ansamblu un trend descendent în ceea ce privește accidentele soldate cu victime omenește”, a menționat Andrei Barbacaru.

Reprezentantul Poliției Rutiere Botoșani a declarat că vor fi intensificate activitățile pe linie de prevenire și educație rutieră și totodată vor fi organizate acțiuni preventive în stradă.

 

One thought on “24 de accidente rutiere produse de șoferii începători, în primele șase luni ale acestui an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *