Tânăr de 27 de ani, bătut pentru bani și telefonul mobil. Trei bărbați și o femeie au comis tâlhăria

furt portofelPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de doi bărbaţi, de 20, respectiv 24 de ani, ambii din municipiul Botoşani pentru tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că la data de 25 iunie 2018, aceştia, împreună cu un alt tânăr de 22 de ani şi o femeie de 20 de ani, din aceeaşi localitate, prin folosirea de acte de violenţă, au sustras de la un bărbat de 27 de ani o sumă de bani şi un telefon mobil.

like facebook, stiri, botosaniPrejudiciul cauzat persoanei vătămate este de 300 de lei.  Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie conduşi la instanţa de judecată cu propunere de arestarea preventivă.

Celelalte două persoane sunt cercetate în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, recuperarea prejudiciului şi luarea măsurilor legale, potrivit IPJ Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *