Patronul firmei care construieşte blocurile lui Tonino Boldea de la UGIRA: Tot ce facem aici va fi de calitate

smarald unirii, stiri , botosani, tonino boldea, blocuri unirii, ansamblu rezidentialPatronul firmei Cons Expertiză- Pro SRL, Bogdan Şoltuzu, cel care construieşte blocurile lui Tonino Boldea de la fosta UGIRA, dă asigurări că toate lucrările care vor fi executate pe şantierul respectiv vor fi de calitate. Acesta susţine că societatea pe care o conduce a adoptat toate măsurile pentru a reduce la minim disconfortul creat pentru locatarii din zonele Maxim Gorki şi Unirii.

Una dintre principalele măsuri este aceea ca programul de muncă să fie strict între orele 7.00- 17.30.

Tot ce facem aici va fi de calitate, începând de la demolarea clădirilor vechi, la amenajarea şantierului şi până la construcţia efectivă a blocurilor„, a spus Bogdan Şoltuzu.

con- expertiza pro, stiri, botosaniPotrivit acestuia, la demolarea construcţiilor vechi, muncitorii au folosit perdele de apă, pentru a evita ridicarea prafului către blocurile din vecinătate.

În acelaşi timp, firma a implementat un sistem nemţesc, montând o rampă de spălare în zona de acces, astfel încât orice maşină care iese din şantier să nu aibă roţile murdare, cu scopul de a diminua mizeria lăsată pe Aleea Maxim Gorki.

Citeşte şi: Începe construcţia ansamblului rezidenţial Smarald Unirii. Cum vor arăta blocurile construite de omul de afaceri Tonino Boldea

Pentru a evita orice accidente, societatea a împrejmuit între şantierul, iar accesul oricărei persoane în zonă este restricţionat. Totodată, întreg perimetrul este supravegheat video şi beneficiază de iluminat pe timp de noapte.

logo con- expertiza pro, stiri, botosaniCons Expertiză- Pro SRL, care va executa structura celor trei scări de bloc şi zidăria, anunţă că va finaliza lucrările în termen de 11 luni, potrivit contractului încheiat cu investitorul.

Societatea Cons Expertiză- Pro SRL a fost înfiinţată în 2008, având în portofoliu lucrări importante, printre care şi o staţie de epurare construită la Beiuş, magazinul Decathlon Botoşani, dar şi trei silozuri de cereale (Mănăstireni, Avrămeni şi Ringhileşti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *