FOTO & VIDEO! Copil salvat de pompieri dintr-o mașină blocată de ape

copil salvat de pompieri din masina, stiri, botosani (2)Un copil de 14 ani a fost salvat de pompierii botoșăneni dintr-o mașină blocată de ape pe o stradă din municipiul Botoșani. Băiatul a suferit un atac de panică atunci când a văzut mașina blocată de ape.

Pompierii au intervenit și l-au scos.

Totodată, angajații ISU Botoșani au intervenit la zeci de solicitări, joi seară, în urma furtunii puternice care s-a abătut asupra municipiului, dar și a mai multor localități din județ.

Meteorologii au emis, joi seară, o alertă cod portocaliu de furtuni pentru județul Botoșani. Avertizarea este valabilă în intervalul orar: 19:50 – 21:00.

like facebook, stiri, botosaniSunt vizate localitățile: Botoșani, Flămânzi, Vorona, Corni, Mihai Eminescu, Frumușica, Bălușeni, Lunca, Tudora, Vlădeni, Cristești, Curtești, Răchiți, Copălău, Gorbănești, Coșula, Todireni, Prăjeni, Sulița, Stăuceni, Unțeni, Leorda, Blândești, Brăești, Răușeni, Bucecea.

Se vor semnala  averse torentiale ce vor atinge local 35 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea și aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *