Președintele ATOP nu mai vrea comerț la colț de stradă. Ce le-a cerut polițiștilor locali

atop gheorghe nazarePreședintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani, Gheorghe Nazare, a cerut polițiștilor locali să aplice legea când vine vorba de comerțul la colț de stradă. El a spus că trebuie și în Botoșani să se practice un comerț civilizat, în piețe, așa cum se practică în alte țări și nu la colțul străzii.

like facebook, stiri, botosaniVreau să vă fac o recomandare: instruiți lucrătorii dvs de așa manieră, încât să respecte legile în vigoare. Nu ne uităm că unii din cetățeni sunt mulțumiți sau nu de activitatea desfășurată, pentru că întotdeauna vor spune Nu atunci când polițiștii dvs. intervin pentru respectarea legii. Dacă se face o vorbire în sensul că nu știu cine a fost amendat că vinde marfă la colț de stradă în valoare de 2 lei sau 10 lei este aceeași chestiune. Să se respecte legea, să se desfășoare comerț civilizat. Nu contează valoarea prejudiciului, contează faptul că persoanele în cauză nu respectă legea. În alte țări nu se vând mărfuri la colț de stradă, la noi văd că se practică astfel de comerț ilicit și să meargă în piață și să-și vândă marfa. Nu ne uităm în stânga sau în dreapta, dacă cineva ne laudă sau nu”, i-a spus președintele ATOP șefului Poliției Locale.

 

One thought on “Președintele ATOP nu mai vrea comerț la colț de stradă. Ce le-a cerut polițiștilor locali

  1. Rapanosule de la ordine publica,lasa femeile cu o legatura de pantrujel,iate de bisnitari si scoatei din piata si dupa aia sa faci curatenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *