Un membru ATOP a cerut polițiștilor să facă ordine cu mașinile parcate pe Calea Națională

masini intersectie, stiri, botosani, calea nationala, casa cartiiUn membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică a solicitat Poliției municipale și Poliției Locale să facă ordine cu mașinile parcate pe Calea Națională. Dumitru Zmău a spus că parcarea mașinilor pe Calea Națională a devenit o practică, făcând referire îndeosebi la mașinile care aparțin unor societăți comerciale.

El a spus că este interzisă parcarea mașinilor societăților comerciale pe domeniul public al primăriei și că spațiile de parcare sunt pentru cetățenii orașului care plătesc impozite.

like facebookZmău a cerut oamenilor legii să treacă la amenzi.

Dacă nu veți face un pic de ordine pe Calea Națională care are 5 km, veți obișnui oamenii ăștia care încalcă legea să devină o practică și nu veți mai reuși. Activitatea pe linia de circulație a Poliției locale a scăzut foarte mult în ultima vreme. Nu se mai văd acele echipaje care erau în zonele centrale, nu se mai văd echipele de agenți de la Poliția municipiului care supravegheau atent trecerile de pietoni și sancționau pe cei care intrau în zonele centrale cu autovehicule de mare tonaj. Trama stradală se degradează și o să trebuiască să circulăm cu mașinile pe trotuar. Aveți o hotărâre a Consiliului Local pe care să-i sancționați pe cei care au societăți comerciale și parchează mașinile societății pe domeniul public al primăriei. A fost dată pentru că locurile de parcare sunt insuficiente în Botoșani, poliția a acceptat tacit să parcăm pe prima bandă pe Calea Națională, dar de sus și până jos sunt dubițe de transport marfă cu care angajatul își permite să vină acasă. Nu mai spun că de la Microbuzul vine șoferul și doarme cu mașina pe Calea națională și o parchează sub geam” a spus Dumitru Zmău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *