Doar trei ore de apă pe zi pentru locuitorii orașului Flămânzi. Consilier județean: Când se întorc de la serviciu, nu au strop de apă pentru igiena personală, pentru gătit

robinet, stiri, apa, botosaniLocuitorii orașului Flămânzi din județul Botoșani primesc apă cu porția. Aceștia au apă la robinete doar trei ore pe zi, în intervalul orar 7.00-11.00, când majoritatea sunt la serviciu, din cauza conductei de apă subdimensionată. Nemulțumirile cetățenilor au fost transmise, joi, reprezentanților societății Nova Apaserv de consilierul județean, Rodica Abăcioaei, care a solicitat un plan de măsuri în acest sens.

like facebookIntervenția mea vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor din Flămânzi care locuiesc la bloc și care de la începutul verii primesc apă doar trei ore pe zi, în intervalul orar 7.00-11.00. Disperarea lor este cu atât mai mare cu cât un număr mare de locuitori al acelor spații pleacă la serviciu de la ora 6.00 și vin acasă, nu au strop de apă pentru igiena personală, pentru gătit pentru spălat și celelalte necesități. Au făcut numeroase intervenții, însă fără ecou. Solicit conducerii Nova Apaserv să facă o analiză serioasă a modului de distribuție a apei către orașul Flămânzi și să stabilească un plan de măsuri pe termen scurt și mediu, cu termene precise pe care să ni-l aducă la cunoștință”, a spus consilierul județean.

Rodica Abăcioaei a solicita ca într-o primă etapă să se facă o regândire a orarului de distribuție a apei, astfel âncât cetățenii să aibă apă și după-amiază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *