Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, încolțit de un consilier județean liberal

sedinta consiliul judetean, stiri, botosani, cjUn consilier județean l-a criticat pe președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, pentru faptul că nu și-a prezentat raportul de activitate la doi ani de mandat. Mirela Saucă consideră că cetățenii județului ar trebui informați vizavi de activitatea de la Consiliul Județean.

like facebookCred că ați fost copleșit de problemele pe care le aveți în calitatea dvs. și probabil ați uitat că se împlinesc doi ani, mai exact doi ani și două zile de când noi am devenit consilieri județeni, dvs. -președinte, și mă gândesc dacă nu ar fi fost normal ca la ședința de astăzi să ni se prezinte un raport de activitate al Consiliului Județean din această perioadă, cu atât mai mult cu cât anul trecut nu s-a întâmplat acest lucru. Mă gândesc că botoșănenii au niște așteptări și cred că ar dori să știe cu ce se ocupă Consiliul Județean. Mărturisesc că aș vrea să știu și eu”, a spus Saucă.

Consilierul județean PNL nu s-a oprit aici și l-a ironizat pe președintele Consiliului Județean pentru discursurile pe care le are la evenimentele publice, ultimul la Școala Populară de Arte ”George Enescu”.

Ați prezentat județul Botoșani ca fiind cel mai important județ al țării, un județ special, printr-un discurs, același pe care l-am mai auzit: patru personalități, doi sfinți și suprafața de luciu de apă dulce. Ați putea fi mai creativ, pentru că tema este foarte generoasă. Întrebarea mea este; dacă există la nivelul Consiliului Județean o strategie de promovare turistică a județului”, a spus consilierul.

Constică Macaleți a spus că va prezenta în ședința următoare de Consiliu Județean raportul de activitate, inclusiv strategia de promovare turistică a județului.

 

One thought on “Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, încolțit de un consilier județean liberal

  1. Lasati-l pe Macaleti să facă drumul Hutani Bucecea, că la fiecare început de an, îl,,face” . Niște neserioși, la fel ca și toți politicienii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *