Fostul director sportiv al FC Botoșani , instalat în funcția de director sportiv la Dinamo

anton tony helesteanu, stiri, botosani, fc botosaniFostul arbitru international Anton Helesteanu a fost instalat in functia de director sportiv al clubului de fotbal Dinamo, acesta urmand sa isi inceapa mandatul la 1 iulie, scrie fcdinamo.ro.

“Anton Helesteanu va fi, de la 1 iulie 2018, noul director sportiv al FC Dinamo Bucuresti, a anuntat Alexandru David, presedintele Consiliului de Administratie al clubului din Stefan cel Mare. In varsta de 48 de ani, fostul arbitru international si-a inceput cariera de conducator de club in urma cu 10 ani, ca presedinte executiv la FC Vaslui, si a mai fost director general la FCM Tg. Mures (2011-2013) si director sportiv la FC Botosani (2013-2018)”se arata pe site-ul citat.

like facebook, stiri, botosaniHelesteanu a declarat ca a plecat de la FC Botosani in aceasta pauza competitionala pentru ca si-a dorit o provocare mai mare. “Dinamo reprezinta, pentru mine, implinirea unui vis de adolescent, mai exact de a face parte din clubul pe care-l admir si il sustin. Cunosc si inteleg foarte bine ce inseamna istoria si traditia acestui club. Repet, am aceasta convingere pentru ca este o diferenta intre a cunoaste si a intelege.

Dupa un ciclu de 5 ani la FC Botosani, unde cred ca echipa din Moldova a realizat lucruri importante in fotbal si a ajuns pana in cupele europene, mi-am dorit ceva mai mult, o provocare mai mare. Un mesaj pentru suflarea dinamovista? Pentru mine, Dinamo este Corabia din poezia mea preferata a lui Esenin. Dupa o viata de om, ea nu s-a scufundat, asa cum multi au vrut in fiecare an”, a declarat Helesteanu.


One thought on “Fostul director sportiv al FC Botoșani , instalat în funcția de director sportiv la Dinamo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*