Ierarhia mediilor la admitere în județul Botoșani. Patru elevi au medii de 10 la admitere

admitere liceuIerarhia la nivel judeţean a absolvenţilor clasei a VIII-a în funcţie de media de admitere la liceu a fost publicată, marți, de Inspectoratul Școlar Județean. Patru elevi botoșăneni au reușit performanța să aibă media la admitere 10. Este vorba Bianca Ioana Aciocănesă, de la Școala 17 Botoșani, Hemcinschi Lungu Andra, de la Școala 7 Botoșani, Neamțu Daria-Colegiul Național ”Mihai Eminescu” și Pitrop Maria Teodora de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

like facebookIerarhia candidaților se va afișa și  in unitățile de învăţământ gimnazial, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, datele urmând să fie afișate public pentru o perioadă de 48 ore, respectiv până în data de 28.06.2018, ora 12:00.

În acest an, ponderea mediei la evaluarea națională este de 80%, în timp ce media de absolvire a anilor de liceu are o pondere de 20% în calculul mediei de admitere.

În perioada 29 iunie – 3 iulie are loc completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţii claselor a VIII-a.

Vezi aici ierarhia 2018!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *