FOTO Școală de vară pentru elevii botoșăneni. Ce activități cuprinde

scoala de vara scoala 12În regim de voluntariat, un grup de cadre didactice inimoase și creative de la Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani au deschis porțile Școlii de Vară copiilor care vor să își petreacă timpul într-un mod cât mai plăcut și să exploreze subiecte fascinante preferate de ei.

Activitățile sunt interesante și vizează domenii diferite: dezvoltare personală, jocuri ritmice, muzicale, activități sportive, de dezvoltare a creativității, jocuri de comunicare, proiecte și ateliere artistice, limbi străine, dans.

like facebookDe ce Școală de vară? Pentru că și vara, sau mai ales vara, copiii au nevoie de timp de calitate petrecut alături de ceilalți, au nevoie de relaționare și lucruri învățate simplu,  așa ca-n joacă. Cu mult entuziasm copiii au pornit azi într-o călătorie plină de provocări, presărată cu jocuri interactive, noi prieteni, colaborare și învățare unul de la celălalt. E vară, e vacanță? Atunci e timpul să adunăm momente frumoase, trăite în comunicare, creativitate, provocare, bucurie și… râs zgomotos, așa cum numai copiii știu să o facă. Nouă (chiar) ne place la școală…și vara!”, se precizează într-un comunicat al Școlii 12 Botoșani.

scoala de vara scoala 12

scoala de vara scoala 12

 

 

 

 

 

One thought on “FOTO Școală de vară pentru elevii botoșăneni. Ce activități cuprinde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com