FOTO Accident mai puțin obișnuit! O femeie a căzut dintr-un autobuz

stiri, botosani, stiri din botosani, accident, cazuta din autobuz (1)Un accident mai puțin obișnuit a avut loc duminică seară, la intrarea în municipiul Botoșani dinspre Suceava, în apropierea zonei de agrement Cornișa. O femeie de 78 de ani a fost rănită după ce a căzut din autobuzul în care se afla.

like facebook, stiri, botosaniAutobuzul venea dinspre Târgu Mureș, iar la un moment dat, ușa s-a deschis, femeia a căzut și a dat cu capul de asfalt.

Șoferul autobuzului, un bărbat de 64 de ani, nu explică cum s-a deschis ușa din spate a maşinii, în condițiile în care aceasta era întotdeauna blocată. Femeia urcase în autobuz de la Suceava, împreună cu fiica ei.

One thought on “FOTO Accident mai puțin obișnuit! O femeie a căzut dintr-un autobuz

  1. Va explic eu cum s-a deschis usa, sunt familiarizat… Soferul asta are obiceiul de a tine telecomanda care deschide usile in buzunar, iar cand baga mana dupa telefon sau alte chestii din buzunar, atinge telecomanda si usa se deschide, surprinzand pe toata lumea. Nu e prima data cand se intampla asta, doar ca e prima data cand cineva e ranit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *