Tânăr din Botoșani băgat în arest după ce a violat o femeie. Înainte de asta și-a abandonat prietenul de pahar, lăsându-l să moară

violata in pijamaleUn tânăr de 27 de ani, din Botoșani, a ajuns în arest după ce a violat o femeie de 54 de ani, din Blăjenii de Sus, din județul Bistrița Năsăud.

Cristian este cercetat pentru viol de polițiștii bistrițeni după ce, în urmă cu câteva săptămâni, a intrat în casă peste o femeie, a lovit-o și a profitat de ea.

Înainte de asta, botoșăneanul, care lucra ca cioban la Blăjeni, s-a cinstit cu mult alcool cu un prieten rom din localite, de 43 de ani. Au băut la bar, apoi s-au dus la casa lui Florin, unde acesta a mâncat niște carne. La un moment dat, potrivit jurnaliștilor de la Bistrițeanul, acesta s-a înecat cu un os și a căzut la pământ. Când a văzut asta, botoșăneanul l-a abandonat și s-a făcut nevăzut. A sunat la salvare, dar prea târziu. Medicii au constatat decesul bărbatului.

like facebook, stiri, botosaniDupă ce a sunat la 112, botoșăneanul a mers la un alt bărbat unde a consumat alcool, apoi s-a dus la femeia de 54 de ani, a intrat peste ea în casă, a lovit-o și a violat- chiar în curtea casei, chiar dacă femeia a strigat cu disperare în speranța că o va auzi cineva. Botoșăneanul se află în arest preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *