Rezultate finale la Evaluarea Națională. Încă două medii de 10 după contestații

rezultate_28663200Ministerul Educației a publicat, sâmbătă, rezultatele finale la Evaluarea Națională. În urma contestațiilor, încă doi elevi au media 10 la acest examen, respectiv Mara Elena Pâjin, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, care a reușit să-și ridice nota la limba română de la 9.90 la 10, dar și Hemcinschi Lungu Andra, de la Școala 7 Botoșani, care tot la Limba română și-a ridicat nota de la 9.70 la 10.

Acestora li se adaugă ceilalți șase elevi din județul Botoșani au reușit anul acesta să obțină 10 pe linie la Evaluarea Națională. Trei dintre aceștia învață la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”. Este vorba de Daria Neamțu, Maria Teodora Pitrop și Andrei Stroici.

like facebookMedia 10 a mai fost obținută de Bianca Ioana Aciocănesă de la Școala 17 Botoșani, Estera Ruth Fodor de la Școala ”Mihail Kogălniceanu” Dorohoi și Larisa Claudia Lisei de la Liceul Pedagogic Botoșani.

De asemenea, în urma contestațiilor,  promovabilitatea crescut nesemnificativ, de la 69,26% cât era înainte de contestații la 69,28%.

Vezi aici rezultatele după contestații!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *