FOTO Accident cu trei victime! Două mașini s-au ciocnit, apoi una a ricoșat într-un cap de pod

stiri, botosani, stiri din botosani, accident (5)Un accident rutier a avut loc vineri, pe drumul Botoșani- Dorohoi. Trei persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit, iar una a ricoșat într-un cap de pod.

Un VW Passat și o autoutilitară Mercedes circulau pe același sens, dinspre Dorohoi spre Botoșani, iar după Popas Cucorăni, șoferul Passat-ului, Radu Stănescu,  a vrut să facă stânga să intre la o firmă de dezmembrări, iar autoutilitara, condusă de Dragoș A., a încercat o depășire în același timp și s-a produs impactul.

like facebook, stiri, botosaniDupă coliziune, autoutilitara s-a izbit într-un cap de pod.

Trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

Doi bărbați, tată și fiu, victime ale unui accident rutier produs astăzi, la prânz, pe raza localității Cucorăni, comuna Mihai Eminescu, au primit ajutor de la doi pompieri care se întorceau din misiune, până la sosirea echipajelor Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Slt. Bogdan Grădinaru din cadrul Centrului Operațional și plt. maj. Cristina Mihai de la Inspecția de Prevenire, se întorceau din comuna Cândești, unde au desfășurat un exercițiu de evacuare. Pe raza localității Cucorăni, au observat două mașini avariate și un bărbat care stătea pe marginea drumului, ghemuit. În timp ce plt. maj. Cristina Mihai a ajutat victima, care acuza dureri cervicale și costale, slt. Bogdan Grădinaru a deconectat bornele celor două autoturisme, prevenind astfel izbucnirea unui incendiu. Cei doi pompieri au rămas la locul accidentului până la sosirea echipajelor SJA Botoșani”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu.

Prin fapta lor, cei doi colegi au dovedit că indiferent de atribuțiile din fișa postului, personalul unității noastre deține calități umane extraordinare în care profesionalismul, spiritul civic și responsabilitatea față de semeni sunt la loc de cinste.

Potrivit polițiștilor, ambii șoferi sunt vinovați de producerea accidentului întrucât cei care au virat stânga nu s-au asigurat că autoutilitara intră în depășire, iar șoferul autoutilitarei a intrat în depășire deși șoferul din față făcea la stânga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *