Reacția liderului PSD Botoșani după condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani și jumătate de închisoare

doina federovici, strii, botosani, senator, psdLiderul PSD Botoșani, Doina Fedderovici, a reacționat, joi seară, dup anunțul de condamnare a președintelui PSD, Liviu Dragnea, la trei ani și jumătate de închisoare pentru fapte de corupție.

Într-o postare pe Facebook, Federovici a făcut un apel la unitatea partidului și la solidaritate.

Decizia de astăzi nu este o decizie împotriva unui om chiar daca el e președintele partidului ci împotriva partidului, împotriva milioanelor de oameni care au crezut si cred în noi si a milioanelor de romani care astăzi o duc mai bine ! Suntem astăzi mai solidari si mai uniti decât oricând ! Alaturi de presedintele Liviu Dragnea si alaturi de conducerea legitima a partidului ! Alaturi de sutele de mii de membri ai partidului si de milioanele de simpatizanți! Alaturi de toți romanii care vor binele acestei tari !”, a scris Federovici pe Facebook.

like facebook, stiri, botosaniAcesta susține că, în ciuda deciziei, majoritatea parlamentară PSD+ALDE nu va fi afectată, guvernarea nu va fi afectată. Vom realiza programul de guvernare și vom duce până la capăt reforma justiției, cu transpunerea în legislație a deciziilor CCR, CEDO și Directivele Europene.

6 thoughts on “Reacția liderului PSD Botoșani după condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani și jumătate de închisoare

  1. Doamna, declaratia matale denota puritate sufleteasca….doar ca inca nu stiu de care: slugarnicie pura, ticalosie pura sau prostie pura! Ati fi fost un foarte bun secretar de partid comunist, aveti cate ceva din toate „calitatile” de mai sus. In plus, va lipseste ceva: coloana vertebrala! Sunteti presul perfect. Sper sa dispareti din politica, dumneavoastra si cei ca dumneavoastra.

  2. Doamna …fosta sluga,care stie sa foloseasca peria cu experienta dumneaei.Ar face orice pentru o functie,a impartit plocoane in toate partile.Daca i-ar pasa de noi,cei multi ,nu ar sustine asemenea lichele.

  3. Care dracu o duce mai bine???? Tot voi lichelelor,noi astia mici tot același salar îl avem de 6 ani adică 1300 lei în mana !!!Traiți și voi cu un salar ca ăsta o luna de zile și cu copil la scoala.Niște jeguri ordinare,toți sunteți împotriva populației.

  4. Doamna, sunteti intr-o grava eroare. Condamnarea nu a fost data milioanelor de romani care o duc mai bine (cred ca va referiti la romani care au au plecat si lucreaza in strainatate, si care au renuntat la „raiul din Romania”) Condamnarea a fost data unor indivizi care au crezut ca se afla pe mosia personala sau au ascultat orbeste de vataful mosiei care a dispus . Halal protectie a copilului in Teleorman!

  5. Toti astia care il sustineti pe infractor, bagati bine la cap, o sa va scufundati pe aceeasi corabie, jigodiilor fara principii ce sunteți. Mizerii oportuniste si manipulatoare. Te bateai cu pumnii in piept, pe Facebook, ca ai adus 1100 de botosaneni, la tentativa aia ridicola de miting. Continuati sa sfidati poporul si va agatati cu disperare de putere, borfasilor. O sa cadeti toti si nu va vom uita pe niciunul care ati fost de partea caricaturilor de teleorman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *