Liderul PNL Botoșani: PSD a reușit să învingă statul de drept, creându-și privilegii și satisfăcând doleanțele liderului suprem, Liviu Dragnea

costel soptica- senator, botosaniPreședintele PNL Botoșani, senator Costel Șoptică, spune că asistăm în aceste zile la o acaparare totală a ceea ce înseamnă justiția și legile țării. Potrivit acestuia, prin parlamentarii săi, PSD a reușit să învingă statul de drept, creându-și privilegii și satisfăcând doleanțele liderului suprem, Liviu Dragnea.

like facebook, stiri, botosaniEste regretabil că PSD a ajuns să-și bată joc de votul românilor, să-i păcălească afișând în 2016 un program de guvernare care nu a fost vreodată pus în practică, ci a deservit ca paravan intereselor lor ascunse. Totodată, la o zi de la călcarea în picioare a legilor justiției, asistăm la o decizie absolut incredibilă în Moldova, și anume invalidarea alegerilor pentru funcția de primar al Chișinăului, în cadrul cărora candidatul pro-european Andrei Năstase câștigase. Ceea ce se întâmplă deopotrivă în România și în Republica Moldova indică faptul că social- democrații/ socialiștii nu au mai au nicio limită”, a declarat Șoptică.

4 thoughts on “Liderul PNL Botoșani: PSD a reușit să învingă statul de drept, creându-și privilegii și satisfăcând doleanțele liderului suprem, Liviu Dragnea

  1. Se trezeste din cand in cand si mai vorbeste Soptel, lasa prostiile ca nu te mai ia nimeni in seama, toti pnl-istii sunteti in ritmul neamtului!

  2. Mai Soptica, tu chiar crezi ce spui? Ar fi timpul sa renunti la rolul de flasneta si sa-si expui opiniile personale pe care le ai cu adevarat. Sa fie clar! Legile care reglementeaza functionarea organismelor de justitie din Romania si Codul de procedura penala trebuie schimbate. Tu stii cum au intrat in vigoare aceste legi? Prin asumarea raspunderii Guvernului Boc, fara nici o dezbatere publica si fara a fi discutate in Parlamentul Romaniei. Poti sa ne spui de ce s-a intimplat acest lucru?
    Daca Dragnea este vinovat, să fie condamnat cu maxima severitate, dar lasa-ne cu legile justitiei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *