Se scumpesc biletele la tramvai și maxi-taxi. Vezi cu cât!

avarie tramvai botosaniSocietatea Eltrans a solicitat majorarea tarifelor la transportul public cu tramvaiul. Proiectul privind creșterea prețului la bilete și abonamente cu 25% se află în dezbatere publică și va fi supus spre aprobare în ședința de Consiliu Local din luna iulie.

like facebookAstfel, o călătorie cu tramvaiul va costa 2,5 lei de la 2 lei cât este în prezent.

Victor Ivănescu, directorul Eltrans, susține că majorarea este generată de ajustarea prețurilor la utilități, carburanți, piese de schimb, dar și de creșterea salariului minim pe economie.

Ultimele majorări la biletele de tramvai au fost operate în urmă cu doi ani. Totodată, și prețurile la biletele de maxi-taxi se vor majora.

 

3 thoughts on “Se scumpesc biletele la tramvai și maxi-taxi. Vezi cu cât!

  1. Ce porcarie ! Dar cu tiganii ce circula moca ce facem ? Cu bosorogii ce se plimba toata ziua moca ce facem ? Cu cei ce impart banii de bilet cu taxatoarea ce facem ?
    Nu mai bine duce-ti voi la fiare vechi harburile astea !

  2. CE IMBUNATATIRI ATI ADUS PENTRU A JUSTIFICA ACEASTA SCUMPIRE ?
    tramvaiele circula haotic ,ploua in ele ,este mizerie ,frig sau prea cald,sunt tigani care nu platesc si te obliga sa le suporti conversatiile si comportamentele necivilizate ,sunt neigenizate..miroase ingrozitor si sunt pline de insecte ,au un aspect interior si exterior depresiv si mizerabil.

  3. Tramvaiele sunt pline de elevi,tigani si pensiori,nimeni din categoriile astea nu platesc bilet;2-3 persoane platitoare de bilet se gasesc in orice tramvai.
    Deci proverbul ala vechi e inca de actualitate : „tot in calul care trage se da cu biciul”.Mai bine faceti biletul 1leu , dar sa plateasca toata lumea, inclusiv tiganii si prieteneii vatmanului sau ai taxatoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *