Un tânăr botoșănean a pedalat de la Londra la Botoșani. A mers mii de kilometri pentru a promova cauza copiilor cu autism

benjamin marcu, stiri, botosani, ciclistUn tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Botoșani, a pedalat pe distanța Londra- Botoșani în scop caritabil. Este vorba despre Benjamin Marcu, care lucrează de peste un an într-un spital din Marea Britanie  și care și-a dorit ca în acest fel să promoveze cauza pentru copiii cu autism. El a plecat din Londra pe 1 iunie și a ajuns luni seară la Botoșani, unde a fost așteptat de prieteni și de familie.

Îndrăgostit iremediabil de ciclism încă din școală, Benjamin a participat la mai multe competiții sportive și s-a implicat în diverse acțiuni caritabile.

like facebook, stiri, botosaniTraseul pe care l-a urmat este:  Londra – Brussels – Luxemburg – Praga – Viena – Bratislava – Budapesta – Petea – Botoșani.

„A fost dificil bineînțeles. Am mers mai bine decât am crezut. De asta am și ajuns în 16 zile. Obstacole au fost multe. Accident la Viena etc. Scopul a fost atins prin terminarea în siguranță a călătoriei”, a spus botoșăneanul.

El a adunat peste 1.500 de lire pe care îi va dona copiilor cu autism.

Benjamin Marcu, asteptat la sosirea la Botosani de parintii sai
Benjamin Marcu, asteptat la sosirea la Botosani de parintii sai

One thought on “Un tânăr botoșănean a pedalat de la Londra la Botoșani. A mers mii de kilometri pentru a promova cauza copiilor cu autism

  1. RESPECT, din tot sufletul meu!! Pacat ca oameni ca el sunt din ce in ce mai putini in tara asta abrutizata (dovada ca el a ales sa munceasca in UK…).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *