12 kilometri de drum vor fi asfaltați într-o comună din Botoșani. Investiția peste 9 milioane de lei. Cine face lucrarea!

covor asfaltic, stiri, botosani, sendriceni, lucrari drumPeste 12 kilometri de drum vor fi asfaltați într-o comună din județul Botoșani, investiția ridicându-se peste nouă milioane de lei. Primăria comunei Unțeni a definitivat procedura de licitație pentru „Servicii de proiectare, faza PTH, documentatii si avize, asistenta tehnica din partea proiectantului si executia de lucrari pentru proiectul de investitii ” Modernizare drum comunal DC29 Burlesti-Unteni si DN-29 Minastireni, comuna Unteni, judetul Botosani”, finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala.

like facebook, stiri, botosaniTraseul drumului comunal DC29 ce face obiectul investitiei are o lungime totala de 12.398 m, împartita astfel:

  • tronsonul 1 are o lungime de 8938 m, începe la limita cu comuna Gorbanesti (km 1+200,00), strabate localitatile Burlesti, Soroceni si Burla, patrunde în localitatea Unteni si se termina în vecinatatea Primariei comunei Unteni (km 10+138,00);
  • tronsonul 2 are o lungime de 3460 m, începe de la intersectia cu drumul national DN29 (km 12+860,00), strabate localitatea Mînastireni si se termina la iesirea din aceasta localitate (km 16+320,00).

Licitația a fost câștigată de societatea comercială Big Conf SRL, condusă de Liviu Conțac, valoarea contractului fiind de 9,44 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *