Sală de sport făcută la standarde europene, nefuncțională pentru că nu are utilități. Deputat: Este rușinos

sala de sport pentru atletismUn parlamentar acuză: s-a finalizat cea mai modernă sală de sport din Moldova, însă nu a fost racordată la utilități. Deputatul PSD, Răzvan Rotaru, a declarat că nu se dorește finalizarea acestei investiții importante realizate la Liceul cu Program Sportiv, acuzând de nepăsare atât conducerea Primăriei Botoșani, cât și Consiliul Local.

like facebook, stiri, botosaniAvem terminată sala de la Liceul cu Program Sportiv, este una dintre puținele săli din Moldova făcute la un standard european și nu este legată la utilități. Este inadmisibil ca primăria să nu găsească o soluție să lege la utilități acea sala și copiii să alerge prin tot felul de locuri care nu sunt bune pentru a face un sport de performanță. Nu se vrea pentru a nu se face un obiectiv în Botoșani. Cred că le-a luat mințile. Este rușinos. Botoșaniul este tot timpul fruntaș la competițiile noastre. În această toamnă va fi organizat crosul balcanic și este păcat ca acea sală să rămână la stadiul la care este”, a menționat Rotaru.

Investiția la Liceul cu Program Sportiv se ridică la peste 2,5 milione lei.

Sala de sport pentru atletism are zece piste de alergare, cu zonă amenajată cu groapă de nisip, sărituri în lungime și zonă pentru sărituri în înălțime, sală de forță pentru pregătire atleți, zonă vestiare atleți, cabinete medicale și o tribună pentru spectatori cu 100 de locuri.

Lucrările au fost finalizate în luna decembrie a anului trecut, iar Primăria Botoșani trebuia să asigure fonduri pentru utilități. Investiția a fost realizată cu fonduri de la Compania Națională de Investiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *