Poliţist acuzat de luare de mită! A primit 2.000 de euro pentru a închide ochii la o infracţiune

Parchetul Botosani, stiri, botosaniUn poliţist a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani sub acuzaţia de luare de mită.

Potrivit anchetatorilor, agentul Dorin Mitică Podiuc este judecat pentru săvârşirea unei infracţiuni de luare de mită şi trei infracţiuni de complicitate la conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţistul, angajat la Serviciul de ordine publică, a primit suma de 2000 de euro, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu referitoare la întocmirea actelor de constatare a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

like facebook, stiri, botosaniÎn acelaşi dosar, Vasile Preda este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi complicitate la o infracţiune de luare de mită.

„S-a reţinut că, în trei zile diferite din cursul anului 2017, inculpatul P.V. a condus autovehicule pe drumurile publice de pe raza municpiul Botoşani, fără a deţine permis de conducere, fiind sprijinit moral de fiecare dată de inculpatul P.D.M., care, în calitate de agent de poliţie, i-a întărit convingerea că nu va fi tras la răspundere pentru faptele sale”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

One thought on “Poliţist acuzat de luare de mită! A primit 2.000 de euro pentru a închide ochii la o infracţiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *