Nou Consiliu de Administrație la Urban Serv propus de consilierii PSD. Liberalii nu au votat proiectul

consiliu localConsilierii locali ai PSD și PNL nu s-au pus de acord nici luni asupra noilor administratori de la societatea Urban Serv. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a venit cu noi propuneri pentru Consiliul de Administrație de la operatorul de apă, în timp ce consilierii liberali i-au propus pe cei patru candidați care au participat la concursul de selecție din urmă cu aproape doi ani, dar care nu au fost votați de social-democrați.

like facebookPropunerile PSD pentru noul Consiliu de Administrație provizoriu au fost: Viorica Andronachi, director economic la Direcţia Silvică, Florin Egner, director Zona Metropolitană, Dan Ștefan Pădurariu, director Autoritatea Rutieră Română, Remus Daniel Dulgheru, director Registrul Auto Român, Andrei Beilic, în timp ce liberalii i-au propus pe Gheorghe Pricopi, Constantin Zărnescu, Nicolina Chirilă şi Victor Ivănescu.

Nominalizările consilierilor PSD i-a nemulțumit pe liberali, care și-au acuzat colegii că încalcă legea și le-au atras atenția că hotărârea ar putea fi revocată din nou de Instituția Prefectului, așa cum s-a întâmplat și cu precedenta, când a fost propus tot de consilierii PSD administratori provizorii.

Consilierul PNL, Mihai Ștefan, a acuzat faptul că s-a plătit cu bani publici o firmă care a organizat concursul pentru administratori, pentru ca acum aceștia să fie numiți de consilierii PSD.

I-am băgat pe toți în Consiliul de Administrație, numai pe ăia care au luat examenul, nu. Cineva se face responsabil de toată tevatura aceasta și ar trebui să plătească. Și plătiți, oameni buni! Să luați în calcul că aici un întreg Consiliu Local și nu numai o fracțiune în stânga și una în dreapta. Avem mulți părul alb, Părul alb înseamnă să ai și un pic de înțelepciune, mai multă decât atrunci când aveai 20-30 ani. Să nu ne facem de râs. De ce trebuie să ne facem de râs întreg Consiliul Local pentru toate prostiile pe care dvs. le aprobați sau nu le aprobați. Vă bateți pur și simplu joc de populația municipiului Botoșani”, a spus Ștefan.

Și primarul municipiului Botoșani le-a atras atenția consilierilor PSD că hotărârea va fi atacată din nou de persoanele interesate. S-a trecut la vot secret, iar persoanele nominalizate de PSD au primit 12 voturi. Consilierii liberali nu au votat proiectul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *