Anunț bombă! Cornel Șfaițer se retrage de la FC Botoșani. „Au fost divergențe de opinii”

stiri, botosani, stiri din botosani, cornel sfaiterPreședintele clubului FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a anunțat, luni, că se retrage de la FC Botoșani.

„Am decis să fac un pas înapoi în fotbalul botoșănean”, a spus Șfaițer, care a menționat că în ultima perioadă nu a fost pe aceeași lungime de undă cu Valeriu Iftime.

Cum să spun, nu am mai fost pe aceeși lungime de undă în ultimul an, e adevărat. Am avut divergențe de opinii, lucrurile au funcționat, ați văzut, am terminat bine sezonul, am fost în Cupa României în semifinale. Eu sunt un tip echilibrat, așa am fost și așa vreau să fiu toată viața, ca lucrurile să meargă foarte bine și subiectul acesta vreau să rămână închis. Eu vreau să, vizavi de Valeriu și asociații lui, am și discutat, v-am zis, repet, au fost divergențe de opinii, n-am mai fost pe aceeași lungime de undă în ultimul timp, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu au funcționat și am stabilit, am avut o ședință destul de lungă aseară, eu mi-am exprimat dorința asta chiar de miercuri după-amiază, fac pasul în spate, am avut discuții telefonice, cu greu m-am înțeles. Să nu spui niciodată nu….”, a declarat Șfaițer, care a precizat că vrea să rămână în relații bune cu Valeriu Iftime și își dorește ca lucrurile „să funcționeze la fel de bine sau chiar mai bine”.

3 thoughts on “Anunț bombă! Cornel Șfaițer se retrage de la FC Botoșani. „Au fost divergențe de opinii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *