Mijlocașul Vlad Achim a plecat de la FC Botoșani. Care este formația la care va evolua!

vlad achim, stiri, fc botosani, Vlad Achim (29 de ani) a semnat vineri cu Viitorul Constanța, anunta site-ul oficial al gruparii lui Gica Hagi. Mijlocasul, care în ultimele șase luni a jucat la FC Botosani, fiind împrumutat de la FCSB, a parafat o întelegere pe 3 ani si a revenit astfel la formatia pentru care a mai evoluat între 2015 si 2016.

Începând de astazi, Vlad Achim a redevenit jucatorul Viitorului. În vârsta de 29 de ani, Vlad Achim a semnat un contract pe trei ani cu FC Viitorul. Achim a mai evoluat pentru FC Viitorul în turul sezonului 2015/2016, când a jucat în 17 meciuri, adunând doua goluri si sase assist-uri. FC Viitorul îi ureaza bun venit lui Vlad Achim si evolutii foarte bune în tricoul negru-albastru„,  se arata pe site-ul oficial al celor de la Viitorul.

like facebook, stiri, botosaniÎn sezonul recent încheiat, Vlad Achim a reusit un gol si 3 pase decisive, în 24 de partide jucate pentru FCSB si FC Botosani. Sosit în 2016 de la Voluntari, Achim a evoluat în 25 de meciuri pentru FCSB, marcând un gol. În acest moment, în zona mijlocasilor centrali, ros-albastrii îi au pe Nedelcu, Pintilii, Ovidiu Popescu, Qaka, Morutan si Filip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *