VIDEO Imagini impresionante pe strazile din Botoșani. Cântece patriotice interpretate de două coruri din Botoșani și Cernăuți

cantece patriotice, corul george enescu dorohoi, stiri, botosani, corul dragos voda cernautiImagini impresionante surprinse, sâmbătă, pe strazile din municipiul Botoșani. Membrii unor coruri au mărșăluit în cor în zona centrală a municipiului stârnind admirația trecătorilor.

Este vorba de membrii Corului George Enescu din Dorohoi și Corului Dragoș Vodă din Cernăuți, care au participat la manifestările prilejuite de decernarea premiilor Teiul de Aur și Teiul de Argint de către Editura Geea.

like facebook, stiri, botosaniFestivitatea a avut loc la Galeriile de artă Geea din Centrul Vechi, unde s-a oficiat și o slujbă de pomenire pentru Eminescu şi pentru eroii neamului care şi-au dat viaţa pentru neam şi țară, care a fost urmată de un moment patriotic susţinut de corurile reunite George Enescu de la Dorohoi şi Dragoş Vodă de la Cernăuţi.

După evenimentm, participanții au mers pe jos până la statuia lui Eminescu din faţa Teatrului Mihai Eminescu,interpretând cântecele patriotice.

Imaginile au fost surprinse de medicul Elena Cardaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *