Costel Șoptică: PNL face opoziție. A spune că nu s-a făcut deloc opoziție, e o chestiune care nu are de a face cu realitatea

costel sopticaPreședintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, susține că partidul pe care îl conduce face opoziție și că PNL are o singură direcție. El a dorit să îl contrazică, astfel, pe fostul președinte al PNL Botoșani, Cătălin Flutur, care a acuzat la începutul aceste săptămâni că ar exista un blat între PSD și foști membri PNL, nostalgici după USL.

like facebook, stiri, botosaniȘoptică susține că a ieșit de mai multe ori și a criticat conducerea PSD Botoșani.

La nivel local echipa PNL are o singură direcție, cea a PNL. Nu există o altă direcție. De anul trecut, când au avut loc alegerile în aprilie-mai, încă de atunci am spus că sunt ales președinte al tuturor membrilor PNL . Pentru mine nu există foști peneliști și foști pedeliști. Asta să fie un lucru foarte clar. Spun asta pentru a opri pentru totdeauna aceste interpretări, cum că ar exista foști PNL-iști, foști PDL-istiCel puțin 7-8-10 ieșiri în care cu subiect și predicat m-am referit la ceea ce nu face bine președinta Doina Federovici, domnul Macaleți, domnul Budăi. A spune că nu s-a făcut deloc opoziție, e o chestiune care nu are de a face cu realitatea. Numai cine nu vrea nu vede opoziția făcută la PSD”, a spus Șoptică.

4 thoughts on “Costel Șoptică: PNL face opoziție. A spune că nu s-a făcut deloc opoziție, e o chestiune care nu are de a face cu realitatea

  1. PNL face opozitie? Serios? De cand? Sunteti niste panarame US-iste! Capete de slugi, ce bine va simteati voi cand Cacarau v-a vandut bolsevicilor… Nu faceti nimic, dar ABSOLUT nimic, sa va delimitati de trecut. Nu am vazut nicio tentativa de cerere de scuze pentru ca ati golit „dreapta” politica de continut. Daca dreapta este in deriva, este doar din vina voastra! Spune tu, Soptica, chiar crezi ca faci opozitie? Eu cred ca faci figuratie!

  2. Soptica, doar in ultimele doua luni, eu am avut mai multe comentarii la adresa lui „fa, Doino”, a sarmanului de Rotaru si a tuturor hotilor din PSD decat ai avut tu in toata „cariera” ta politica… si eu nu sunt in politica!!! Primarul are dreptate!! Tu esti doar un amator de viata buna, mana in mana cu hotii pzd-isti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *