Cum va fi vremea în weekend

soare_printre_noriSfârșit de săptămână cu vreme instabilă în județul Botoșani. Vineri, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe spații restrânse vor fi averse de ploaie și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu posibile intensificări din nord-vest. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 28 de grade, iar minimele vor coborî până spre 17 grade.

like facebook, stiri, botosaniSâmbătă: Vremea va fi instabilă. Cerul va prezenta înnorări și pe spații relativ extinse, îndeosebi după-amiaza, seara și în prima parte a nopții, vor fi averse de ploaie și descărcări electrice. Local cantitățile de apă vor fi importante, iar izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu posibile intensificări din nord-vest. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 26 de grade, iar minimele vor coborî până spre 17 grade.

Duminică: Vremea se va menține instabilă. Cerul va prezenta înnorări și pe spații extinse, îndeosebi ziua și în prima parte a nopții, vor cădea ploi cu caracter de aversă însoțite de fenomene electrice. Local cantitățile de apă vor fi importante, iar izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat din sector predominant nordic, cu posibile intensificări în prima parte a zilei. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 26 de grade, iar minimele vor coborî până spre 17 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *