Consiliul Județean vrea să obțină bani pentru modernizarea ambulatoriilor de la secțiile Pediatrie și Obstetrică Ginecologie de la Spitalul Județean

maternitatea- BotosaniReprezentanții Consiliului Județean intenționează să acceseze fonduri europene pentru modernizarea ambulatoriilor de la secțiile Pediatrie și Obstetrică Ginecologie de la Spitalul Județean. Proiectele vor fi depuse pe POR, suma de bani pentru fiecare proiect depus fiind în jurul a 2,3 milioane euro.

like facebook, stiri, botosaniLa Pediatrie va fi un proiect cu dotări, iar la Maternitate vor fi lucrări atât de amenajare a spațiilor, de recompartimentare, reabilitare cât și dotări”, a declarat Dorin Birta, vicepreședintele CJ Botoșani. Proiectele urmează să fie depuse până în luna octombrie.

Și Ambulatoriul Spitalului Județean va fi construit din temelii. Banii vor veni atât de la CJ, cât și de la Compania națională de Investișii.

 

One thought on “Consiliul Județean vrea să obțină bani pentru modernizarea ambulatoriilor de la secțiile Pediatrie și Obstetrică Ginecologie de la Spitalul Județean

  1. Reprezentantii Consiliului Judetea vorbesc de cifre de 2,3 mil.in timp ce directorul economic intoarce o corespondenta cu documente importante pentru ca nu are sa achite 13 lei?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *