Zeci de botoșăneni arși la buzunare pentru gunoiul aruncat la întâmplare. Trei persoane, amendate pentru că își făceau nevoile în parc

gunoi, strada dimitrie negreanu , stiri, botosaniPoliția Locală a desfășurat o acțiunea amplă ce a vizat identificarea persoanelor care aruncă deșeuri menajere la întâmplare, pe domeniul public. Controalele au avut loc în perioada 7-11 iunie, fiind sancţionate un număr de 32 persoane, surprinse că abandonau deşeurile menajere în alte locuri decât cele special amenajate. Amenzile aplicate au fost între 400 și 1000 lei.

like facebookDe asemenea, au mai fost sancţionate si trei persoane care îşi satisfăceau nevoile fiziologice lângă copacii din parcul Mihai Eminescu din municipiu, spre indignarea cetăţenilor, precum și persoanele care au fost prinse consumând seminţe de floarea soarelui pe domeniul public.

În scopul prevenirii au fost desfăşurate acţiuni specifice de informare, fiind avertizate un număr de 69 persoane scris şi verbal. În perioada următoare vor fi intensificate acţiunile de surprindere şi sancţionare a persoanelor care nu respecta curăţenia oraşului şi legislaţia în vigoare, urmărinduse şi respectarea careului de salubrizare, ridicarea deşeurilor menajere şi de alta natură de către operatorul S.C. Urban Serv S.A. , în conformitate cu graficele stabilite”, a declarat Ioan Onuțu, șeful Poliției Locale.

One thought on “Zeci de botoșăneni arși la buzunare pentru gunoiul aruncat la întâmplare. Trei persoane, amendate pentru că își făceau nevoile în parc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com