Primarul municipiului Botoșani, despre salariul pe care îl primește: Nu l-am cerut. Sunt unul din experimentele nefericite ale PSD

catalin flutur 1Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a criticat dur măsura Guvernului PSD de a mări puternic salariile disn sistemul public. El a criticat implicit salariul pe care îl primește, spunând că nu l-a cerut și că de fapt miza PSD a fost de a da bani mai mulți primarilor lor.

like facebookAceastă guvernare, care în afară de a crește salariile puternic, chiar cu riscul că devin un adversar al celor care au primit salarii mari, nu a făcut altceva. Întotdeauna se ia în calcul salariul care îl am eu. Nu l-am cerut. Sunt unul din experimentele nefericite ale PSD. Au mizat să dea de fapt bani la primarii lor. Că am intrat și noi aici … e că nu puteau să facă excepții de la regulă. Am intrat și noi aici cei care am câștigat din partea opoziției, asta e hora. Dacă ne puteau să ne excludă cumva, ne excludeau. Dacă se discută despre salarii, se discută despre salariul primarului de Botoșani. Poftim? Nu l-am vrut eu”, a spus Cătălin Flutur.

Edilul municipiului a criticat și legea specială făcută pentru primari.

Să nu vă închipuiță nicio secundă că au făcut-o pentru mine sau pentru colegii mei din PNL, ci doar pentru a asigura o masă de manevră cu lideri în față pentru alegerile care încep de la anul: europarlamentare, prezindențiale și peste doi ani locale”, a adăugat Flutur.

Salariul de bază al primarului municipiului Botoșani este de 17.100, iar a viceprimarilor 15.200 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *