Premii obținute de elevii botoșăneni la Concursul Național de Chimie ”Raluca Ripan”

laborator chimieÎn perioada 8-10 iunie 2018, la București, s-a desfășurat Concursul Național de Chimie ”Raluca Ripan”, la care au participat 149 de elevi din 42 de județe și din municipiul București.

Acest concurs se adresează elevilor de clasa a VII-a, aflați în primul an de studiu al chimiei. Proba de concurs, cu o durată de 3 ore, cuprinde atât subiecte teoretice, cât și practice și s-a desfășurat la Colegiul Tehnic ”Iuliu Maniu” București.

like facebookLa Concursul Național de Chimie ”Raluca Ripan”, județul Botoșani a fost reprezentat de 6 elevi, aceștia obținând rezultate foarte bune: Perdeică Victor-Alexandru, de la Școala Gimnazială Nr. 7 Botoșani, pregătit de prof. Guceanu Constantin, s-a clasat pe locul 5 și a obținut prima Mențiune M.E.N. și Premiul special pentru modul original de rezolvare a subiectelor; Malanca Daniel, de la Școala Gimnazială Nr. 7 Botoșani, pregătit de prof. Stanciu Luminița s-a clasat pe locul 9 și a obținut Mențiune M.E.N.; Gavrilaș Alessia, de la Școala Gimnazială Nr. 7 Botoșani, pregătită de prof. Guceanu Constantin, a obținut Mențiune Specială; Hizilnicov I. Ana Maria, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, pregătită de prof. Vasilache Mihaela, a obținut Mențiune Specială.

La concurs au mai participat elevii Văcăreanu Daria Maria și Atănăsoaei Denis Andrei, de la Școala Gimnazială ”Grigore Antipa” Botoșani, pregătiți de prof. Cantoriu Mariana Tatiana.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *