Mesajul emoționant al Biancăi Stîncescu, mama lui Eric, copilul diagnosticat cu o formă rară de cancer. „A râs la desene, dar a și plâns…”

eric stincescuMama lui Eric, copilașul de numai trei ani, care a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer, a transmis un mesja emoționant pe rețelele de socializare către toți cei care s-au implicat și se implică pentru ajutorarea copilului său.

Maine este ultima zi din prima cura de chimioterapie. Speram sa fie totul bine in urma analizelor. Se vede o imbunatatire. A vorbit mult cu noi dupa mult timp cu raspunsuri monosilabice „da/nu” , a ras la desene dar a si plans… „mami vreau acasa cu masina lui tati” …astea au fost cuvintele lui…Nu vreau decat sa va multumesc tuturor pentru tot efortul si ajutorul depus in aceasta campanie”, este mesajul mamei.

Eric a aparut pe lume pe 26 ianurie 2015, fiind fructul dragostei dintre Bianca si Marius. Doi ani mai tarziu, micul Eric a dus buchetul miresei chiar la nunta parintilor lui.Basmul lui Eric a luat insa o intorsura la inceputul lunii mai a acestui an, atunci cand parintii l-au dus la spitalul din Botosani, dupa ce micutul acuza dureri abdominale. Acolo parintii au primit prima veste socanta, o veste care sperau sa nu fie adevarata. Micul Eric, la doar 3 ani si 3 luni, a aflat ca are Tumora Wilms gradul IV.

like facebook, stiri, botosani”Prima data am fost la un control la pediatru, pentru ca avea dureri abdominale. Acolo s-au recomandat analize, iar cu o zi inainte de analize am vazut o denivelare pe corpul lui. Diagnosticul in urma ecografului abdominal a fost Tumora Wilms si ne-au trimis la Iasi. Acolo ne-au pus diagnosticul neuroblastom glanda suprarenala stanga cu metastaze hepatice, pleuro-pulmonare si ganglionare abdominale”, a spus Bianca Stincescu, mama micului print.

stiri, botosani, eric stancescuTumora Wilms este un tip de cancer renal rar care afectează în special copiii. De asemenea, mai este cunoscut sub numele de nefroblastom şi este cel mai frecvent cancer de rinichi la copii. Boala afectează , în special copiii de 3, 4 ani şi devine mult mai puţin frecventă după vârsta de 5 ani.

 

CONTURI BANCA BRD – TITULAR CONT: MARIUS STINCESCU

LEI – RO93BRDE070SV26124230700
EUR – RO06BRDE070SV42695510700
GBP – RO50BRDE070SV429500700

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *