FOTO Zeci de autocare şi microbuze cu PSD-işti au plecat spre Bucureşti. Liderii partidului, printre manifestanţi

stiri, botosani, stiri din botosani, autocare PSD, protest PSD (3)Zeci de autocare şi microbuze cu PSD-işti au plecat, sâmbătă dimineaţă, spre Bucureşti, unde vor participa la mitingul împotriva abuzurilor.

18 autocare şi şase microbuze de la diverse societăţi de transport, printre care Microbuzul SRL, Apetrans, Elegant Glob sau RVG, au plecat în coloană de la benzinăria Berişteanu din zona Lebăda.

Liderii partidului, printre care şi senatoarea Doinea Federovici, deputaţii Costel Lupaşcu şi Marius Budăi, s-au printre manifestanţi în autocare. De asemenea, foarte mulţi primari i-au însoţit pe social-democraţi în mijloacele de transport.

like facebook, stiri, botosaniSpre Bucureşti a plecat cu maşinile personale şi preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, şi deputatul Răzvan Rotaru.

La îmbarcare, în zonă a patrulat un echipaj de jandarmi şi unul de poliţie, însă nu au fost înregistrate incidente.


8 thoughts on “FOTO Zeci de autocare şi microbuze cu PSD-işti au plecat spre Bucureşti. Liderii partidului, printre manifestanţi

  1. Dupa plecarea astora, media IQ-ului municipiului Botosani s-a triplat! Din nefericire, din acelasi motiv, nivelul IQ-ului din Piata Victoriei a devenit subunitar…

  2. Așa, așa! Votați și susțineți lepra asta de partid… Din 90 încoace au fost ei, în mare parte, la putere în județul nostru… o ducem foarte bine, nu-i așa? Poate rămâneți, totuși, pe acolo.

  3. plecati ca “boii” si va intoarceti ca “vacile”………..tot va da afara din servici,pentru ca nu ati cantat imnul

  4. Zona în care s-au adunat aceste vite furajate trebuia bombardată iar resturile acestor nenorociti strânse de către cei de la salubrizare si depozitate la groapa de gunoi a Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*