Consiliul Județean vrea să atragă fonduri europene în comun cu Republica Moldova și Ucraina. 13 proiecte au fost depuse

euro, stiri, capital, bani multi, investitii, botosaniConsiliul Județean Botoșani vrea să atragă fonduri europene în comun cu Republica Moldova și Ucraina. Costică Macaleți, președintele CJ Botoșani, a declarat că 13 proiecte au fost întocmite pe Programul Operațional Comun România -Republica Moldova, respectiv România-Ucraina. Acestea vizează domenii privind cultura și sănătatea.

like facebookAvem 13 proiecte avansate, urmând ca acestea să treacă printr-o evaluare a comisiilor de monitorizare și să vedem cât putem câștiga din aceste proiecte. Sumele sunt limitate, iar numărtul proiectelor transfrontaliere România-Moldova și România-Ucraina sunt multe. Termenul era până în octombrie, noi am depus deja aceste documente” a spus Macaleți.

Un proiect vizează dotarea Spitalului Județean Mavromati, respectiv extinderea UPU de la Spitalul din Bălți, în limita a un milion de euro. Un altul vizează investiții în învățământ cu raionul Hliboca din Ucraina.

One thought on “Consiliul Județean vrea să atragă fonduri europene în comun cu Republica Moldova și Ucraina. 13 proiecte au fost depuse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *