Câştigătorii concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă

concurs voluntari situatii urgentaInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat vineri, pe stadionul Stadionul 1 Mai din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă.

La start s-au aliniat șase echipaje formate din membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă Ibăneşti, Flămânzi, Todireni, Hilișeu Horia, Sulița și Hănești, câștigătoarele etapelor zonale.

like facebookConcursul a constat în susţinerea a trei probe practice, respectiv pista cu obstacole,  ştafeta de 4 x 100 m şi realizarea dispozitivului de intervenţie.

În urma desfăşurării competiţiei, locul I a fost obţinut de echipajul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ibănești. Pe a doua treaptă a podiumului a urcat echipajul din orașul Flămânzi, iar pe cea de-a treia, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Hilișeu Horia. La festivitatea de premiere a participat primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, dar și conducerea ISU Botoșani.

În calitate de câştigători ai etapei judeţene, pompierii voluntari din Ibănești vor reprezenta judeţul Botoşani la faza interjudeţeană a concursului, care se va fi organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *