VIDEO! O tânără din Botoșani a lansat hit-ul verii alături de Connect-r. ”Este o piesă personală”

ana maria alexie botosaniO tânără din județul Botoșani a lansat hit-ul verii alături de cunoscutul artist Connect-r. Este vorba despre dorohoianca Ana Maria Alexie, cea care a făcut furori cu vocea sa la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Loredanei.

Piesa a fost lansată pe 7 iunie și are deja sute de mii de vizualizări pe Youtube.

like facebook, stiri, botosaniFrumoasă, cu un zâmbet larg pe față și o voce inconfundabilă, Ana Maria, cu numele de scenă Elianne, reușește astfel să intre la inima tinerilor și nu numai, care preferă acest gen de muzică.

”Ma bate inima” este o piesa personala, care a luat nastere dupa un dus rece, intr-o seara de vara. Am avut refrenul asta in cap vreo 2-3 saptamani, pana sa am curajul sa il arat producatorilor mei, Tuan si Any1. Lor le-a placut ideea piesei, am intrat in studio sa o producem impreuna si am terminat-o intr-o zi, pentru ca toti eram in acelasi vibe. Este prima piesa in romana pentru care am facut si muzica si versurile. Este foarte important pentru mine sa am ca single de debut o piesa care sa ma reprezinte 100%, pentru ca oamenii sa isi poata da seama cine este Elianne”, declara artista din Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *