Cum va fi vremea în weekend

vremea la BotosaniSfârșit de săptămână cu vreme schimbătoare în județul Botoșani. Vineri, vremea va fi ușor instabilă. Cerul va prezenta înnorări, și, îndeosebi seara și în prima parte a nopții, local, se vor semnala averse de ploaie și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină și cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat din sud-est, cu posibile intensificări în prima parte a zilei. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 29 de grade, iar minimele vor coborî până spre 16 grade.

like facebookSâmbătă: Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat din sector predominant nord-estic. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 29 de grade, iar minimele vor coborî până spre 16 grade.

Duminică: Vremea va deveni, treptat, instabilă. În a doua parte a zilei și noaptea cerul va prezenta înnorări și local se vor semnala averse de ploaie și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină și cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat din sector predominant estic, cu posibile intensificări seara și în prima parte a nopții. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 29 de grade, iar minimele vor coborî până spre 16 grade, potrivit Meteo Nord Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *