Costică Macaleți: Mă mai gândesc dacă candidez la alegerile interne din partid

costica-macaletiPreședintele executiv al PSD Botoșani, Costică Macaleți, nu s-a decis încă dacă va candida pentru vreo funcție la alegerile interne în cadrul  Organizației județene a PSD Botoșani. Acesta a spus că încă se mai gândește, deși în urmă cu un an a anunțat că va candida pentru șefia partidului.

like facebookMă mai gândesc dacă candidez, în funcție de multe alte lucruri: starea de sănătate, atitudinea. Ca un politician vechi, trebuie să își faci o baleiere a susținătorilor și te bagi sau nu te bagi la o asemenea chestiune”, a menționat Macaleți.

Alegerile interne la PSD ar putea avea loc la sfârșitul lunii iunie. La nivelul țării sunt 11 organizații județene aflate într-o situație de interimat.

4 thoughts on “Costică Macaleți: Mă mai gândesc dacă candidez la alegerile interne din partid

  1. Super tare concurs !!! Unde se fac înscrierile? La PSD sau l PNL? Vreau să depun si Eu primul dosarul chiardaca stiu ca ies al treilea pentru ca al 2 lea castiga la contestatie ⚽️⚽️⚽️

  2. “Trebuie sa isi faca o baleiere”…???. Verbul vine din franceza si inseamna a matura sau a rasfoi. Nea Costica, du-te acasa, esti obosit , in cel mai bun caz. In cel mai rau, esti senil sau te-ai molipsit de pesedita de la Dancila. Nu stiu care diagnostic e mai rau. In plus, “Fa, Doino” e pe cai mari…duce turma la capitala, e angajata lunii la Partidul Slugilor lui Dragnea…Steaua matale a cam apus…astia noii din pzd joaca murdar, jocul nu mai e de tine… Ia tablele sub brat si mergi in parc..

  3. Cred ca se gandesc foarte serios la infiintarea unui aeroport, chiar doua in Botosani, pentru ca pe drumurile gestionate de cei cu salariu de 170 de milioane (lei vechi) / luna vor deveni curand impracticabile si toti vom fi nevoiti sa circulam cu avioane sau elicoptere. Poate oamenii considera ca salariile sunt totusi prea mici, asa ca poate lasa locul la altii care se multumesc cu mai putin si au si ceva chef de treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com