Maşini noi pentru poliţiştii din Botoşani. Un prim lot de autoturisme a ajuns, miercuri, la Botoşani

masini politie, stiri, botosaniPoliţiştii din Botoşani vor beneficia de maşini de serviciu noi pentru a îmbunătăţi timpul de intervenţie.

Zece autoturisme inscripţionate şi dotate cu echipamente speciale au ajuns, miercuri după-amiază, la Botoşani, ele fiind achiziționate din suma cu care a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Interne, în luna aprilie, din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.

La nivel naţional au fost achiziţionat 471 de autospeciale noi, iar dintre acestea primele 199 de autoturisme Dacia Logan au ajuns, începând de miercuri, la structurile teritoriale.

like facebook, stiri, botosaniAlte 262 vor intra în dotarea unităților de Poliție, până la data de 18 iunie, Botoşaniul urmând să beneficieze de încă 12 maşini.

Autospecialele Dacia Logan vor fi utilizate de structurile de ordine publică (posturi și secții de poliție rurală), dar li de cele de rutieră.

Vehiculele sunt inscripționate, au rampe de semnalizare acustice și optice, un  set de roți suplimentar cu pneuri de iarnă și roată de rezervă, prize pentru stații și acumulatori suplimentari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *