Investiție de 1,26 milioane lei pe o stradă importantă din municipiul Botoșani

Marian Murariu viceprimar municipiul botosaniInvestiție majoră în rețeaua de distribuție a gazelor naturale din municipiul Botoșani. Potrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Marian Murariu, începând cu 6 iunie, va începe o lucrare finanțată de Delgaz Grid, care va consta în înlocuire de conducte și branșamnente gaze naturale pe strada Octav Onicescu, tronsonul dintre strada Primăverii și strada Împărat Traian și ansamblurile de locuințe aferente.

Astfel, vor fi înlocuite conductele vechi din oțel care au durată de funcționare expirată și pe care sunt multe avarii cu conducte noi din polietilenă cu durata de funcționare garantată de peste 50 de ani.

like facebook, stiri, botosaniLucrarea va fi efectuată pe strada Octav Onicescu pe trotuarul de pe partea dreapta, în sensul de mers dinspre strada Primăverii către Calea Națională.

Prin aceste înlocuiri de conductă în aceste zone, nu vom mai avea avarii la rețelele de gaze naturale. În interiorul ansamblurilor de locuințe, lucrările se vor executa cu șanț deschis, pe trotuare, în parcări și spațiile verzi. După finalizarea lucrărilor, trotuarele vor fi refăcute integral, iar în celelalte zone va fi readus carosabilul la starea inițială. Rugăm populația din zonă să dea dovadă de înțelegere pe perioada șantierului, pentru că acesste lucrări se fac numai în interesul comunității”, a menționat viceprimarul Marian Murariu.

Lucrările vor dura aproximativ trei luni, iar valoarea investiției se ridică la 1,267 milioane lei,

 

One thought on “Investiție de 1,26 milioane lei pe o stradă importantă din municipiul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *