Fostul președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu, iese de sub control judiciar. Ce a decis instanța!

turcanu florin, stiri, botosaniFostul președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu, care este judecat pentru trafic de influență și spălarea banilor, iese de sub control judiciar. Tribunalul Botoșani a admis, marți, cererea acestuia de revocare a măsurile preventive dispuse anterior de magistrați la cererea procurorilor DNA în dosarul său.

Astfel, Tribunalul „revocă măsura preventivă a controlului judiciar luată prin încheierea nr.22/28.02.2017 a Tribunalului Botoşani (aşa cum a fost modificată de Curtea de Apel Suceava) faţă de inculpatul Ţurcanu Florin, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă (8 acte materiale) şi spălarea banilor”.

like facebook, stiri, botosaniÎn același dosar, judecătorii au decis, tot marți, reaudierea omului de afaceri Marcel Bârsan, care l-a și denunțat pe acesta. Ancheta a început după ce Bîrsan a spus în fața procurorilor DNA că a construit o casă la Lebăda pentru fostul șef al CJ.

One thought on “Fostul președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu, iese de sub control judiciar. Ce a decis instanța!

  1. Si uite asa mai scapa inca unu de puscarie, o tara de cacat, dovezi clare de coruptie si el sta bine mersi acasa. Altul fura o gaina , ia 10 ani. Tara de cacat!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *